February 17, 2020 info@ejalbum.com

Kronikë GAZETA SHQIPTARE – “ONUFRI REMADE”/ Ekspozita në ekzil e artistëve antiestablishment

Fatmira Nikolli – Është çelur dje në mbrëmje në Galerinë Kombëtare të Arteve të Prishtinës, ekspozita “ONUFRI REMADE”.E rindërtuar në një hapësirë tjetër ajo sfidon Ministrinë shqiptare të Kulturës që e mbylli ekspozitën dhe konkursin ndërkombëtar pas një tradite 20-vjeçare në Tiranë…

Për më shumë informacione kliko: KËTU