Kronikë Kohavizion – KTV – “ONUFRI REMADE”

Në GKK hapet ekspozita me punime të artistëve nga Kosova dhe Shqipëria. Në studio diskutim me kuratorin e ekspozitës “Onufri”, Elton Koritarin dhe me Naim Spahiun nga Galeria Kombëtare e Kosovës.