Onufri Remade në Albanian Culture Tv

Nje kronike nga Albanian Culture TV, gazetar Arjan Melonashi. #ONUFRIREMADE është një projekt i Ejalbum dhe Galeria Kombëtare e Kosovës. Kuruar nga Ardian Isufi dhe Elton Koritari.