March 6, 2020 info@ejalbum.com

Kronikë Kallxo – Tirana e largoi e Prishtina i bëri vend, mbi 400 vizitorë panë ekspozitën ‘Onufri Remade’

Mbi 400 vizitorë kanë vizituar ekspozitën “Onufri Remade”, e hapur tri javë më parë në Galerinë Kombëtare të Kosovës (GKK), nga e cila Galeria Kombëtare e Arteve në Tiranë (GKA) hoqi dorë më shumë se një vit më parë.

Ekspozita “Onufri Remade” e organizuar nga një grup krijuesish nga Shqipëria, kuruar nga Ardian Isufi dhe Elton Koritari ishte hapur më 12 shkurt 2020 në Galerinë Kombëtare të Kosovës, ndërsa u mbyll javën që shkoi..

Për më shumë informacione kliko: KËTU