March 6, 2020 info@ejalbum.com

Kronikë KultPlus – “Open Onufri Remade”, ekspozita që bashkon artistë nga trojet shqiptare

Në Galerinë e Arteve të Kosovës është mbajtur ekspozita “Open Onufri Remade” nga artistë prej të gjitha trojeve shqiptare, shkruan KultPlus.

Kjo ekspozitë është kuruar nga Ardian Isufi dhe Elton Koritari.

Për më shumë informacione kliko: KËTU