Ky është një lajm i pavërtetë. Sot është 1 prill. Vetëm një herë në vit i lejojmë vetes t’ju gënjejme. Megjithë situatën e rëndë le të mos e humbasim aftësinë për të buzëqeshur dhe për të sfiduar veten dhe fatin me pozitivitet, e cila është arma më e fortë që na ka ngelur akoma. Ju dërgojmë edhe një përqafim dhe ju kujtojme se e gjithë kjo është përgatitur duke punuar nga shtëpia. Jemi Artistë!

1 prilli